Spor Toto 2. Lig-Tokatspor Teknik Direktörü Altunsoy:"Kızılcahamamspor Maçında Hedefimiz 3 Puan"

Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, Kızılcahamamspor maçında 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Namık Altunsoy, Kızılcahamamspor maçında 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Namık Altunsoy, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları son iki maçı kazandıklarını, bu galibiyetlerin de takıma moral verdiğini belirtti.

Altunsoy, "Moralliyiz, çünkü Ziraat Türkiye Kupası'nda Akhisar Belediyespor'u eledik, ardından ligde Denizli Belediyespor'u 4-1 gibi net bir skorla yendik. Bu iki sonuç takımımıza ciddi anlamda öz güven getirdi" dedi.

Reklam
Reklam

Takımda cezalı oyuncu bulunmadığını ifade eden Altunsoy, şunları kaydetti:

"Erhan'ın sıkıntılı bir durumu var. Haftaiçi antrenmanlara katılamadı. Bugün sağlık ekibimizle yapacağımız toplantıda onu netleştireceğiz. Bunun dışında sakat oyuncumuz yok. Kızılcahamamspor maçında hedefimiz 3 puan. Herşeyimizle, tam motivasyonumuzla Kızılcahamamspor maçına çıkacağız. Kızılcahamamspor'u Tokat'tan puansız göndereceğiz. Taraftarımızın desteğini bekliyoruz."

Muhabir: Zehra Aydın / Önder Felek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: