Spor Toto 2. Lig -Ünyespor Teknik Direktörü Altunsoy:-"Ünyespor kritik bir virajdadır"

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ünyespor'un Teknik Direktörü Namık Altunsoy, "Ünyespor kritik bir virajdadır" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ünyespor'un Teknik Direktörü Namık Altunsoy, "Ünyespor kritik bir virajdadır" dedi.

Altunsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamadı, Ünyespor'un kritik bir noktada olduğunu söyledi.

Profesyonel takımlarda sorunların bitmeyeceğini belirten Altunsoy, şunları kaydetti:

"Bana göre sorun, Ünye'nin takımına gerekli desteği ve sahiplenmeyi göstermemesidir. Bunu bir çok defa dile getirdik ama karşılığında artık bir şeyler görmeyince bizde bunu çok fazla dillendirmekten vazgeçtik. Ünyespor kritik bir virajdadır. Bunu herkesin bilmesi lazım, testi kırılmadan sahiplenilecekse, testi kırılmadan sahiplenilmelidir, testi kırıldıktan sonra yalandan sahiplenmelidirler."

Reklam
Reklam

Öte yandan Ünyespor. Şehir Stadı'nda teknik direktör Altunsoy yönetiminde Bandırmaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. İdmana kart cezalısı Ahmet Buğra'nın dışında tüm oyuncular katıldı. 1.5 saat süren idman, düz koşu ve taktik çalışmayla sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz