Spor Toto 2. Ligi

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor, eski oyuncusu Bilal Özdemir’i transfer etti.İnegölspor altyapısında futbola başlayan,...

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor, eski oyuncusu Bilal Özdemir’i transfer etti.

İnegölspor altyapısında futbola başlayan, alt yaş grupları ve PAF takımının ardından 2005 yılında profesyonel kadroya dahil edilen savunma oyuncusu Bilal Özdemir, istikrarlı futbolu ve kritik anlarda attığı goller ile takımın değişmezlerinden olurken, 2010 yılında Akhisar Belediyespor’a transfer oldu. İki sezon bu ekibin formasını giyen Bilal, geçtiğimiz sezon ise PTT 1. Lig takımlarından Tavşanlı Linyitspor’a transfer olarak futbola Kütahya temsilcisinde devam etti. Sezon sonunda kulübü ile sözleşmesini karşılıklı olarak fesh eden Bilal Özdemir, 3 yıllık ayrılığın ardından yuvasına döndü.

Reklam
Reklam

Deneyimli isim için tesislerde düzenlenen ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu imza töreninde konuşan İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, 2013-2014 futbol sezonu için oluşturmayı düşündükleri güçlü İnegölspor’un defans hattında sağlam bir oyuncuya daha anlaşma imzaladıklarını söyledi. Bilal Özdemir ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıklayan Korkmaz, “Bilal içimizden yetişmiş, çok sevdiğimiz ve iyi yerlere gelmiş bir kardeşimiz. En az 2 yıl tecrübeleri ve kişiliği ile çok ciddi değerler katacaktır. Kendisi sakatlıksız, sıkıntısız bir sezon geçirir inşallah” dedi.

Tekrar yuvaya döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade eden Bilal Özdemir ise, “Bu süreç içerisinde İnegölspor, bir şampiyonluk yaşadı. Geçen sezon da 1. ligin kapısından döndü. Geçen seneden yarım kalan işi tamamlamaya geldim. Burada olduğum için çok mutluyum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bu sene hakkımızda hayırlı olur” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: