Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Gebzespor ile oynayacak olan Diyarbakır Büyükşehir...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Gebzespor ile oynayacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor çalışma temposunu arttırdı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, zorlu Gebzespor maçı öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Bu hafta sonu oynanacak olan ligin hem altını hem de üstünü yakından ilgilendiren maçta Büyükşehir Belediyespor Gebze'ye konuk olacak. Maçın hazırlıklarına Şilbe Belediye Tesisleri'nde devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da de sakatlıkları devam eden Ömer düz koşu yaparak idmanı tamamlarken, Erhan Özdil ise idmanda yer almadı.

Reklam
Reklam

Teknik direktör Turhan Özyazarlar, idman esnasında oyuncularından beklediği performansı göremeyince zaman zaman antrenmanı durdurarak sporcularını sert bir dille uyararak ne yapmaları gerektiğini tek tek anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: