Spor Toto 3. Lig

ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Çorum Belediyespor Kulübü'nün basından sorumlu Asbaşkanı Mustafa Mertek,

ÇORUM (A.A) - Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Çorum Belediyespor Kulübü'nün basından sorumlu Asbaşkanı Mustafa Mertek, "Yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ve iç transferde kaleci Osman Kaç ile anlaşma sağlanmıştır" dedi.

Mertek, yaptığı yazılı açıklamada, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bir süredir Çorum'da bulunan teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını belirtti.

Gümüşdağ ile varılan anlaşma sonucunda resmi sözleşmenin imzalanması amacıyla gerekli prosedürlerin tamamlanmasına çalışıldığını ifade eden Mertek, "Bu doğrultuda oyuncu görüşmelerine de hız kazandırdık. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik direktör Hayrettin Gümüşdağ ve iç transferde kaleci Osman Kaç ile anlaşma sağlanmıştır. Oyuncumuz Osman Kaç ile kendisini 3 yıllığına kulübe bağlayan sözleşme imzalanmıştır. Yeni sezona iyi başlamak adına çalışmalarımız titizlikle devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: İsmail Çimen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: