Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordu, sezonunun ilk çalışmasını yaptı.Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Altınordu, sezonunun ilk çalışmasını yaptı.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Altınordu'yu, sezonun ilk antrenmanda eski ve yeni yöneticiler yalnız bırakmadı. Antrenmandan önce kurban kesilirken, futbolculara yeni sezon için başarılar dilendi. Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Bilen, tarihi bir an yaşadıklarını söyleyerek, "Yeni yapılanmanın Altınordu’nun geleceğini değiştireceğine inanıyorum. Bu saatten sonra kenetlenerek çok daha güzel günlere ulaşacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Altınordu Futbol Yatırımları AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan da kırmızı-lacivertli kulübün önünün açık olduğunu belirterek, "Bize kucak açan Altınordu camiasına teşekkür ederim. Biz de profesyonel bir yapılanmayla en iyisini yapma konusunda şeref sözü veriyoruz. Altınordu önce yukarıdan yapılanacak; ancak 5 yıl sonra kendi gençlerini çıkaran üretken bir yapıya kavuşacak. Sonuçta da Altınordu eski güzel günlerine dönecek" diye konuştu.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, camiada büyük bir heyecan yaşandığını ifade ederek, "Amacımız, Altınordu'yu canlandırmak ve layık olduğu yere taşımak. Bunun için sabır, disiplin ve sevgi gerekli. Spor Toto 3. Lig'in en iyi oyuncularını alarak, hedefe yönelik yeni bir takım kurduk. Kuşadası'nda 10, Davraz'da 12 günlük kamp yaparak şu anda eksik olan ekip ruhunu yakalayacağız. Eksiklerimiz tabi ki var ancak önümüzdeki süreçte bunları gidererek güçlü bir şekilde sezona gireceğiz" şeklinde konuştu.

Altınordu'ya dönen Yusuf Büküşoğlu ise takım kaptanlığına getirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: