Spor Toto 3. Lig

DİYARBAKIR (İHA) – Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor'da, kulübü mahkemeye verdiği ve...

DİYARBAKIR (İHA) – Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor'da, kulübü mahkemeye verdiği ve Türkiye Futbol Federasyonun’na şikayet ederek serbest kaldığı iddia edilen Cemal Doğu hakkında açıklama yapan Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, “TFF karar verecek” dedi.

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Nurullah Edemen 12 bin TL için serbest kaldığı iddia edilen yeşil-kırmızılıların başarılı oyuncusu Cemal Doğu için, henüz sürecin bitmediği ve konunun Türkiye Futbol Federasyonu'na yazı ile bildirildiği belirtti. Edemen, yaptığı açıklamada Cemal Doğu'nun henüz serbest kalmadığını vurgulayarak, “Sporcumuz Cemal Doğu'nun federasyon yazısına karşın kulüp olarak bizde gerekli yazımızı yazdık ve federasyonun karar vermesini bekliyoruz. Bu arada bazı basın yayın organlarında yazılan 12 bin TL rakamı yanlış ve olayı farklı yöne çekmek için yapılmış bir haberdir. Bu konuyla ilgili daha önce Cemal Doğu'nun federasyona gönderdiği noter yazısını resmi sitemizde yayınlamıştık ve bu yazımızı da basın olarak kullanmışlardı. Söz konusu talep edilen bu rakamın eğer araştırma yaparlarsa 34 bin 589 TL olduğunu görecekler. Bu yazıyı tekrar sitemizde yayınlayacağız. Cemal doğu bu talebi de bizim başkanlık yaptığımız dönemden kalan alacağı için değil bizden önceki yıl için olduğunu belirtelim. Hala insanların bizi karalamak adına yaptıkları bu yanlı tutuma anlam veremiyorum” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: