Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor ligin ilk maçında Ankara'da Pazar günü oynayacağı...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor ligin ilk maçında Ankara'da Pazar günü oynayacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Transfer yasağı devam eden Diyarbakırspor, geçen sezonki ve alt yapısından üste aldığı gençlerle antrenmanlarını sürdürüyor. Yeşil - Kırmızılı takımın antrenörü Enver Aylak, Diyarbakırspor olarak kamp yapmadan çalışmalarımızı kentimizde sürdürüyoruz diyerek, “Futbolcularımızdan Ali Yıldırım, Mustafa Kure ve Fırat Aşiti Yasak'ın kadromuza dahil olması bizleri mutlu etti. Güçlendik, bizim için ister sahamızda olsun, ister deplasmanda olsun oynayacağımız maçlarımızı elbette ki karlı sonuçla kapatmak isteriz. Genç bir kadromuz var elimizden geleni yapacağız. Yeter ki Diyarbakırspor bitmesin, Ben genç futbolcularıma güveniyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: