Spor Toto 3. Lig

Diyarbakırspor, Divan Kurulu Başkanı Avukat Veysi Alphan, kayyum atamasını hızlandırmak için geçen hafta yönetimin oluşmadığı...

Diyarbakırspor, Divan Kurulu Başkanı Avukat Veysi Alphan, kayyum atamasını hızlandırmak için geçen hafta yönetimin oluşmadığı kongrenin tutanaklarını Dernekler İl Müdürlüğü'ne teslim etti.

Veysi Alphan, yaptığı açıklamada “Kulüp çok zor durumda. Bu hafta Oyak Renault maçına çıkacak ama haftaya Isparta deplasmanına nasıl gidecek, belli değil. Şartlar çok kötü. Tutanakları Dernekler İl Müdürlüğü'ne verdik. Onlar mahkemeye yazı yazacak ve mahkeme büyük ihtimalle kayyum ataması yapacak. Atanacak kayyumun görevi kulübü mahkemeye götürmek olacak. Bu nedenle onu beklemeden yönetimle ilgili çalışma yapılmalıdır. Valilik ve belediyeler bu işe el atmalıdır. Acil olarak kısa sürede sahiplenme olmadığı takdirde kulüp kapanmaya doğru gidecektir. Biz divan kurulu olarak görevimizi tamamladık. Bundan sonrası kent yöneticilerinin bileceği iştir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan tescil harcı için gerekli olan para bulunamadığı için daha önce yapılamayan Murat Kürüm, Serdar İstemi, Ömer Onay, İbrahim Nazlıcan ve Faruk Bayin'in lisansları çıkarıldı. Bu futbolcular bundan sonra forma giyebilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: