Spor Toto 3. Lig

Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor’un...

Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor’un Türkiye kupasından elenmesi ve 2012-2013 futbol sezonunda almış olduğu kötü sonuçlarla ilgili açıklamalar yaptı.

Sezon başında Teknik Direktör Orhan Yüce’ye güvenmekle çok büyük bir hata yaptıklarını belirten Barut, “Önce şunu ortaya koymak lazım. Biz profesyonel futbol yöneticileri değiliz. Geçen yıl son 11 maçta ki hocamızla çalıştık. Orhan Yüce ile son 11 maçta bir seri yakaladık. 8 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet bir başarı vardı ortada. Hocaya da tam yetki verdik. Yani bir sonra ki yıl takımını araştır dedik. Hocam o takımdan oyuncuların birçoğunu istemiyorum dedi, değiştireceğim dedi. Biz asla karışmadık hocaya. Sadece bize gelen önerileri futbolcu söyleyen eş dost varsa bunlara böyle böyle söyleniyor bir bak dedik. Transferin tamamı onun onayından geçti. Tabii takımı bu kadar değiştirmek doğru olmadığını şimdi anlıyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Barut, geçen yıl takımın kötü olmadığını belirterek, "İlk 6'ıncı sırada bitirdik” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: