Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 7. galibiyetini istiyor.Geçen hafta deplasmanda...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, 7. galibiyetini istiyor.

Geçen hafta deplasmanda Kastamonuspor’u yenerek ligde 6. galibiyetini alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçından 7. galibiyetle ayrılmak istiyor.

Anadolu Üsküdar 1908 Spor maçı hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı futbolcular, idmana topla çeşitli çalışmalar yaparak başladı. Sarı-kırmızılı ekip idmanın geri kalanını pozisyonlu ceza atışları yaparak tamamladı.

Reklam
Reklam

Teknik direktör Turhan Özyazanlar yaptığı açıklamada, “Bizim için her rakibin aynı olduğunu defalarca belirtmiştim. Anadolu Üsküdar 1908'de bu maçlardan birisidir. Rakibin zayıfı yoktur. Bu parolayla Cuma günü öğleden sonraya kadar antrenmanlarımızı sürdüreceğiz. Takım olarak çok iyi durumdayız” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Basın Sözcüsü Şeyda Arslantaş ise, takım olark önemli haftalara girdiklerini dile getirerek, “Rehavete kapılmamız gerekiyor. Tüm maçlarımızı pür dikkat olmalıyız. Rakiplerimizin gözü üzerimize çevrildi. Bizimde gözümüz sahamızda oynayacağımız maça çevrildi. 7. Galibiyetimizi de alıp rahat bir nefes almak morla ve motivasyor yönünden en üst seviye çıkmayı arzuluyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: