Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor’un başkanlığına aday olan İşadamı Hüseyin Koç’a...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor’un başkanlığına aday olan İşadamı Hüseyin Koç’a spor camiasından destek geldi.

Adıyaman Sporcular Derneği’ni (Sporder) ziyaret eden Adıyamanspor Külüp Başkan Adayı Hüseyin Koç, spor camiası destek sözü verdi. Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan, Sporder Başkanı Yusuf Babar, Belediyespor Koordinatörü Yılmaz Aslan, Belediyespor Teknik Direktör Mehmet Yıldırım, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Naif Dünek, TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Akif Beyaz, Adıyamanspor Taraftarlar Dernek Başkanı Abdurrahman Vural, Basın Sözcüsü Mehmet Bozan, ASKF İl Temsilcisi Cenap Taşkın, Futbol İl Temsilcisi Ali Çelik ve birçok eski sporcu katıldı.

Reklam
Reklam

Sporder olarak üzerilerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden Sporder Başkanı Yusuf Babar, Adıyamanspor çatısı altında da bir araya gelindiğinde başarının de geleceğinden emin olduğunu belirterek, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gerek ASKF olarak, gerekse de kulüpler bazında yeni oluşacak olan yönetime her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten ASKF Başkanı Cenap Taşkın, Adıyaman’da yıllardır özlenen tablonun bu toplantıyla gerçekleştiğini ifade etti.

Adıyaman Faal Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, Hüseyin Koç’un yoğun iş temposuna rağmen Adıyaman kamuoyunun sesine kulak vermiş, kimsenin cesaret edemediği bir yükün altına girdiğini kaydederek, “Bu şartlarda Adıyaman sevdası uğruna bu cesareti gösteren bu insana karşı bizlerde görevimizi yerine getirip, taşın altına elimizi koyup destek çıkmaktır. Bu vesileyle bizleri burada misafir eden Sporder Başkanı Yusuf Babar ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman’ı ve Adıyamanspor’u candan seven birisi olarak, Adıyamanspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı durumun bir çok Adıyamanlı gibi kendisini de çok üzdüğünü belirten Adıyamanspor Kulübü Başkanı adayı ve işadamı Hüseyin Koç; “Öncelikle Növfel Başkana hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Pazar günü yapılacak olan kongrenin de ilimize, ilimiz sporuna hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu gece tertip edilen bu toplantı da gördük ki Adıyamanspor’un başarılı olması için birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. O nedenle Adıyamanspor kulübüne başkan olmakla bu işler çözülmüyor, bir tek Hüseyin Koç’la da bu işler çözülmez, kulüp yöneticilerine, ilin atanmışlarına, seçilmişlerine, spor kamuoyuna, Adıyaman halkına, taraftarlarımıza ve bu işe yıllarca emek vermiş değerli sporcu ağabeylerime, kardeşlerime büyük görevler düşüyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: