Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligde oynadığı 10 maçın tamamını...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligde oynadığı 10 maçın tamamını kazanmanın sevincini yaşıyor.

Pazar günü deplasmanda oynadığı Çorumspor maçını 4-1 kazanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligde puanını 30'a çıkardı. Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Turhan Özyazanlar, deplasmanda oynadıkları Çorumspor maçının ilk yarısının her iki takımın karşılıklı golsüz ataklarıyla geçtiğini söyledi. Özyazanlar, “Biz bu maça galibiyet için çıkmıştık. Çünkü ligde yakaladığımız seriyi bozmak istemiyorduk. Maçın ikinci yarısında ise oyun sistemimizi değiştirdik, devamlı gol aradık. 72, 85, 88 ve 90+ 4'de gollerimizi bulduk. 90+ 2'de yediğimiz golle maçı 4-1 kazandık. Böylece ligde oynadığımız 10 maçımızın tamamını galibiyetle kapatarak puanımızı 30'a çıkardık. Çok sevinçliyiz. Futbolcularımı sergiledikleri performanstan dolayı kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: