Spor Toto 3. Lig

SİİRT (İHA) – Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor Kulüp Başkanı Mahmut Kurtuluş,...

SİİRT (İHA) – Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor Kulüp Başkanı Mahmut Kurtuluş, yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

Siirtspor Kulüp Başkanı Mahmut Kurtuluş, Pazar günü kendi sahalarında oynadıkları Pazarspor maçında iyi oynamalarına rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını belirterek, "İyi oynuyoruz ancak gol yollarında hem şansızlık hem de sıkıntı çekiyoruz. İkisi birleşince de istediğimiz sonucu alamıyoruz. Kendi sahamızda Pazarspor maçını kaybettiğimiz içinde üzüntülüyüz. Ancak artık yeni bir teknik heyet hafta başından itibaren göreve başlayacak. Yeni teknik direktörümüz Yaşar Erten, Siirt’i biliyor, uzun yıllar bu takımda top koşturduğu içinde takımı da biliyor. Onun ve yardımcılarının yönetiminde yeni bir sayfa açacağımıza inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: