Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig, 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligde oynadığı 10 maçı da...

Spor Toto 3. Lig, 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ligde oynadığı 10 maçı da kayıpsız kapatarak puan kaybetmeden yoluna devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı takımın Basın Sözcüsü Şeyda Arslantaş, başarılı bir teknik heyet ve kadroya sahip olduklarını söyledi. Arslantaş, “Hedefimize kenetlenmişiz, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Kentimizi 3. Lig 1. Grubu’nda temsil ediyoruz. Oynadığımız 10 maçta Kayseri Şekerspor, Gölcükspor, Siirtspor, Orhangazispor, Tekirovaspor, Kastamonuspor, Anadolu Üsküdar 1908 Spor, Ankara Demirspor, Belediye Vanspor ve geçen hafta oynadığımız Çorumspor maçları kazandık. Böylece Süper lig, PTT 1. Lig, Spor Toto 2. lig ile Spor Toto 3. lig’inde tek yenilmeyen takım hüviyetimizi koruyoruz. Tabi ki camia ve yönetim olarak çok mutluyuz. Bu başarımızı sürdürebilmek için büyük gayret göstereceğiz. Sezon sonunda hedefimiz 2. Lig’e çıkmaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: