Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor için Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı ziyaret...

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor için Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ı ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri ve spor kamuoyu Bursa Nilüferspor maçı öncesinde destek istedi.

Adıyamanspor’un yönetim kurulu üyelerinin bir çoğunun istifa etmesi üzerine Dernekler Müdürlüğü tarafından yönetimde bulunan 4 kişiye takımı kongreye götürme yetkisi verilmişti. 8 Aralıkta olağanüstü kongre kararının alınmasının ardından, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Aslan, Ruhi Akan, Eski yönetim kurulu üyesi İşadamı Hüseyin Koç, TFFHGD Temsilcisi Akif Beyaz ve spor camiasından kişiler katıldı.

Reklam
Reklam

Yönetim Kurulu İbrahim Aslan, Adıyamanspor’un ligde kötü durumda olduğunu ve 12 maçta 8 puan aldığını belirterek, olağanüstü kongre ile takımın yeniden eski günlerine dönmesini ümit ettiklerini belirterek, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

İbrahim Aslan, Bursa Nilüferspor maçı öncesinde Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’dan maddi ve manevi destek beklediklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ise, Adıyamanspor’un hak ettiği yerde olmadığını belirterek, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada Adıyamanspor’a desteklerinin süreceğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: