Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı F....

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı F. Karagümrük AŞ maçının hazırlıklarına başladı.

Geçen haftayı sahasında oynadığı İstanbulspor AŞ beraberliğiyle kapatan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da gözler pazar günü deplasmanda oynanacak olan F. Karagümrük AŞ maçına çevrildi. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar nezaretindeki sabah idmanına kondisyon ağırlık çalışma yaparak başlayan sporcular ikinci idmana ise koşu ve kültür fizik hareketleri ile devam etti. Teknik Direktör Turhan Özyazanlar, "Şşimdi gündemimizde F. Karagümrük AŞ maçı var. Hazırlıklarımızı cuma günü öğleden sonraya kadar sürdürüp cumartesi günü İstanbul'a gideceğiz. Ligde kolay maç yoktur, artık her maçımız bizim için finaldir. Tüm karşılaşmalarımız bizim için önemlidir" dedi.

Reklam
Reklam

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul ise sahalarında oynadıkları İstanbulspor AŞ maçının geride kaldığını söyledi. Doğrul, "Şimdi önümüzdeki maç bizim için önem kazandı. Biz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak spor toto 3. lig 1. grubunun lideriyiz. Bunu lig sonuna kadar korumaya kararlıyız. Biz kendimize güveniyoruz. Takımımızda en ufak bir sorun yok. Moralimiz iyi, bunu en iyi şekilde kullanıp, ligdeki konumumuzu koruyacağız. Bunun için birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceğiz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: