Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirtspor bu hafta sonu Van Belediyespor ile...

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Siirtspor bu hafta sonu Van Belediyespor ile yapacağı karşılaşmada galibiyete şartlandı.

Yeni seçilen yönetim kurulu muhasip üyesi Alican Özkoyuncu bu maçtan mutlaka puan veya puanlar alacaklarını söyledi. Takımlarının ligin dibinden kurtulması için çaba harcadıklarını belirten Özkoyuncu, ”Bu maçtan puan veya puanlar almak istiyoruz. Bütün hazırlıklarımızı buna göre yaptık. Atak oynayacak ve kendi sahamıza kapanmayacağız. Rakip takımı zorlayacağız. Çok iyi bir hazırlık devresi geçirdik. Takım olarak deplasmanlarda daha fazla puan alabilen bir takımız. Bu da bizim açımızdan bir avantajdır. Bu maçtan alacağımız puanlarla üst sıralara tırmanmaya başlayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: