Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamanspor ikinci yarı kamp çalışmalarının ardından kendi...

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamanspor ikinci yarı kamp çalışmalarının ardından kendi tesislerinde çalışmalara başladı.

Adıyamanspor yeni transferleriyle birlikte Antalya’da ki 12 günlük kampın sona ermesinden sonra kendi tesislerinde çalışmaya başladı.

Takım olarak ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını ve takıma katılan yeni sporcularla birlikte ikinci yarıda çok daha farklı bir Adıyamanspor’un sahada mücadele edeceğini belirten Adıyamanspor Kulübü Yönetim kurulu üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Harıkçı; “Alanya’da süren 12 günlük kamp çalışmamız oldukça verimli geçti. Özellikle takıma yeni katılan sporcularımızla eski sporcularımızın erken kaynaşması adına çok olumlu bir kamp oldu. Kamp süresi boyuncu günde çift antrenman yapan ekibimiz yapmış olduğu çalışmaların meyvesini oynadıkları iki hazırlık maçında çok iyi ortaya koydular. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda uygun görülen mevkilere kulübün imkanları doğrultusunda en iyi transferler yapılmaya çalışıldı. Kamp süresi boyuncu günde çift antrenman yapan ekibimiz yapmış olduğu çalışmaların meyvesini oynadıkları iki hazırlık maçında çok iyi ortaya koydular. Kamp dönüşü teknik heyetimizin isteği doğrultusunda sporcularımız iki günlük iznin ardından kendi tesislerimizde toplanarak ilk antrenmanını yaptı. Hafta sonu kendi sahamızda Bingölspor ile çok önemli bir maç yapacağız. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanıp ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın ve teknik heyetimizin takıma katacağı güçle, muhteşem taraftarımızın da desteğiyle bu takımın ikinci yarıda üst sıralara oynayan bir ekip olacağından eminim” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: