Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarının ilk maçına, yarın deplasmanda Kayseri Şekerspor karşısında çıkacak.

Kayseri Atatürk Spor Kompleksi’nde Kayseri Şekerspor’a konuk olacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör Turhan Özyazanlar, ikinci yarının ilk karşılaşmasından üç puan almak istediklerini söyledi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak ligi zirvede tamamlamak istediklerini belirten Özyazanlar, "Başarılı performansımızı devam ettirmek istiyoruz. Ligin son maçından üç puan ile ayrılmıştık. Şimdi ikinci yarının ilk maçına da üç puan ile başlamak istiyoruz. Sezon başında da belirttiğimiz gibi hedefimiz bir üst lige yükselmektir. Bu amaç doğrultusunda her maçımıza final gözüyle bakıyoruz. Ligin ilk yarısında sürdürdüğümüz başarılı performansımızı devam ettirmek ve sonunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Yarın oynayacakları Kayseri Şekerspor maçına iyi hazırlandıklarını aktaran Özyazanlar, zirvede kalmaya çalışacaklarını kaydederek, "Artık telafisi mümkün olmayan maçlar başlıyor. Biz en az hata yaparak zirvede başladığımız ikinci yarının sonunda da zirvede kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Yarın saat 13.30’da Kayseri’de oynanacak olan Kayseri Şekerspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor mücadelesini Bilal Kunt yönetecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: