Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, pazar günü kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Kayseri Şekerspor’u deplasmanda 2-1 yenerek ikinci yarıya 3 puanla başlayıp takipçileriyle puan farkını açan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Gölcükspor maçından galip ayrılmanın hesaplarını yapmaya başladı. Maçın hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyspor'da, cezası biten Sercan takıma dahil olurken, sakatlığı düzelen Yusuf’un da forma giyeceği açıklandı. Kayseri’de kırmızı kart gören Halil ile bel fıtığı teşhisi konulan ve tedavi gören Samet'in, pazar günü Seyrantepe Tesisleri'nde oynanacak maçta oynayamayacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Ligin ilk yarısında deplasmanda 1-0 yendiği İzmit temsilcisini puansız göndermenin hesaplarını yapan sarı kırmızılı takımın kazanması durumunda Türkiye liglerinde bu sezon en fazla puan toplayan takım unvanını sürdüreceği bildirildi. 47 puanı olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor 3 puan daha alması durumunda puanını 50'ye yükselterek 124 profesyonel takım arasında ilk sıradaki yerini koruyacağı açıklandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: