Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor Teknik Direktörü Mehmet Gönülaçar, Çanakkale Dardanelspor maçından puan ya da puanlarla

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor Teknik Direktörü Mehmet Gönülaçar, Çanakkale Dardanelspor maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

Çanakkale Dardanelspor maçı hazırlıklarını tesislerinde devam eden Adıyamanspor, deplasmanda oynayacağı maçtan puan almak istiyor.

Antrenmandan sonra hafta sonu yapılacak maçla ilgili değerlendirme yapan Teknik Direktör Gönülaçar, rakibin gücünün farkında olduklarını ve güçlü rakibine kolay lokma olmayacaklarını belirtti.

Gönülaçar, hedeflerinin deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek olduğunu belirterek, "Grubumuzun güçlü takımlarından Çanakkale Dardanelspor ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacağız. Çok zorlu bir karşılaşma olacağının bilincindeyiz ve hazırlıklarımızı da buna göre yaptık. Geçen hafta Derince Belediyespor maçından alınan galibiyetin moraliyle çıkacağız bu maça. İnşallah Çanakkale Dardanelspor maçından puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Fatih Aslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: