Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor bu hafta kendi evine konuk edeceği...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor bu hafta kendi evine konuk edeceği Bergama Belediyespor maçını seyircisiz oynayacak.

Bu durumun kendileri için dezavantaj oluşturduğunu belirten Siirtspor Basın Sözcüsü Ayhan Özgen "Fatih Karagümrükspor maçındaki olaylar nedeniyle iki maç seyircisiz oynama cezası almıştık. İlkini bu hafta oynayacağız. Öte yandan Teknik Direktörümüz Ufuk İskender'de istifa etmişti. Bu şartlar altında maça çıkacağız. İki takımında şiddetle puana ihtiyacı var. Kazanan takım ligde kalma umudunu daha da arttıracaktır. Bütün bu olumsuzluklara rağmen biz elimizden gelen çabayı harcayacağız. Amacımız bu maçı kazanmaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: