Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor, hafta sonu oynanacak Tekirova Belediyespor maçı hazırlıklarını...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor, hafta sonu oynanacak Tekirova Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Siirtspor Başkanı Zekeria Batğı, kendi sahalarında karşılaşacakları Tekirova Belediyespor maçında bütün hesaplarını üç puan üzerinde kurduklarını söyledi.

Geçen hafta grubun güçlü takımlarından Orhangazispor maçından galibiyetle ayrıldıklarını hatırlatan Batğı, "Takım bir haftadan beri teknik direktörümüz Faik Demir yönetiminde çok sıkı bir şekilde bu maça hazırlandı. Moraller yerinde. Bütün futbolcularımız kenetlenmiş durumda. Tek hedef bu maçtan 3 puan alarak ligde kalma iddiamızı sürdürmektir. Bol bol gol pozisyonları yakalayarak sonuca gitmeye çalışacağız. Sakat olan futbolcularımız iyileşti. Bu maçta gülen taraf biz olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz