Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. grup ekiplerinden Bergama Belediyespor, Adıyamanspor'un tecrübeli futbolcusu Turgay An ile...

Spor Toto 3. Lig 1. grup ekiplerinden Bergama Belediyespor, Adıyamanspor'un tecrübeli futbolcusu Turgay An ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

TFF 2. Lig'de 76 maçta 10 gol, TFF 3. Lig'de 42 maçta 17 gol atan yetenekli oyuncuyu kadrosuna katan kırmızı-lacivertli takımın Başkanı Hakkı Özlü çok kaliteli bir oyuncuyu transfer ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, aynı kalitede oyuncuları kadrolarına katarak kendilerini zirveye götürecek bir takım ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Hafta sonu dünya evine giren Turgay An bir hafta içinde hayatının en güzel iki imzasını attığını belirterek, takımının zirveye çıkması için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: