Spor Toto 3. Lig 3. Grup

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Maltepespor maçına buruk...

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Maltepespor maçına buruk bir şekilde gidiyor.

Geçen haftayı sahasında Erzurum Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetiyle kapatıp ligde oynadığı 6 maçından da mağlubiyetle ayrılan Diyarbakırspor, deplasmanda oynayacağı Maltepespor maçının hazırlıklarını tamamladı Yeşil-kırmızılı takım, cumartesi günü İstanbul’a gidecek.

Antrenör Fehmi Çağlar, "Diyarbakırspor olarak eksik bir kadro ile bu deplasmanımıza gidiyoruz. İkisi cezalı 5 eksiğimiz var. Yaşadığımız durum ortada. Tüm olumsuzluklara karşın toparlanmak istiyoruz. Bu maçımızda elimizden geleni yapacağız. Puan veya puanlarla dönmenin gayreti içerisinde olacağız. Diyarbakırspor sahiplenilirse durum düzelebilir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: