Spor Toto 3.lig

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'a karşı ligdekinden farklı bir kadro ile...

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Türkiye Kupası'nda Menemen Belediyespor'a karşı ligdekinden farklı bir kadro ile mücadele edeceklerini söyledi.

Ligdeki ilk deplasman maçından bir puanla dönen Altınordu A.Ş., Türkiye Kupası 1. Turunda çarşamba günü Menemen Belediyespor ile oynayacak. Kırmızı-lacivertli ekibin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Menemen Belediyespor önünde alternatif kadro ile mücadele edeceklerini söyledi. Kocaelispor maçının ardından futbolcularına bir gün izin veren Hüseyin Eroğlu, Menemen Belediyespor maçı öncesi takıma bir gün çalışma yaptırarak kupa maçına çıkacak. Türkiye'de futbolcuların haftada üç maç yapmakta zorlandığını söyleyen Eroğlu, bu nedenle kupada alternatif kadro ile mücadele edeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Kupadan ziyade ligin kendileri için daha önemli olduğunu ifade eden Altınordu A.Ş. Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yaptığı açıklamada, "Hafta sonunda oynayacağımız Arsinspor maçını da düşünerek, Menemen Belediyespor önünde takıma sonradan katılan Arda ve Erman'ı da görme imkanı bulacağız" diye konuştu. Eroğlu, kendileri için ligin ilk planda olmasına rağmen kupada da tur atlamaya çalışacaklarını da vurgularken, "Bizim ligde mücadele ettiğimiz kadronun yanında bu arkadaşları zorlayacak isimler de var. Menemen önünde bu isimlere şans vereceğiz. Gerek lig, gerek kupa olsun biz tüm maçlarımızda skorun yanında iyi mücadele sergilemek istiyoruz" dedi.

Altınordu A.Ş.'de Kocaelispor maçında kırmızı kart gören Murat Cömert ile geçen sezondan üç maç cezası olan kaleci Hasan takımdaki yerini alamayacak. Kaleci Hasan, Menemen maçıyla cezasını tamamlamış olacak. Altınordu A.Ş. ile Menemen Belediyespor arasındaki karşılaşma Alsancak Stadı'nda saat 15.00'de başlayacak. Bu maçta Altınordu taraftarları kapalı, konuk takım taraftarları ise balkon tribününe alınacak. Maçın bilet fiyatları kapalı 3, balkon tribünü 2 lira olarak açıklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: