Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, pazar günü deplasmanda oynadığı maçta...

Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, pazar günü deplasmanda oynadığı maçta Fatih Karagümrükspor'a 1-0 yenilerek 203 gün sonra ilk yenilgisini alıp rakipleriyle arasındaki puan farkını 5 puana indirdi.

Sarı - Kırmızılı takımın Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, yaptığı açıklamada, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak Fatih Karagümrükspor yenilgilerine değil de fazla büyütülmesine üzüldüklerini söyledi. Bu maçta bir net penaltılarının verilmediğini, rakiple başa baş sergilediklerini oyunun son 15 dakikasında yedikleri şansız golle sahadan yenik ayrıldıklarını anlatan Doğrul "İstanbul'dan eli boş döndük. Takımımız 203 gün sonra aldığı yenilgi ile 203 gün sonra ilk mağlubiyetimizi aldık. Böylece namağlup ünvanımızı da yitirdik. Sağlık olsun. Bu maçımızdan en az bir beraberlikle dönebilirdik. Ama yine en yakın rakibimizden 5 puan öndeyiz. Ortada kaybedilmiş bir şey yok. İyi bir kadromuz var ve bu puan kayıplarımızı telafi ederiz. Son olarak geçen sezon 21 Mayıs 2012 tarihinde İzmir’de oynadığımız Play-Off maçında Bayrampaşa’ya 2-0 mağlup olmuştuk. Böylece Büyükşehir Belediyespor olarak, 203 gün sonra yenilgiyle tanıştık. Son 3 maçımızda 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile 7 puan kaybettik. Biz kendimize güveniyoruz. Şimdi artık önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: