Spor Toto 3.lig

Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un kendi sahasında oynadığı Oyak Renaultspor galibiyeti yüzleri güldürdü.Oyak...

Spor Toto 3.lig, 3.grupta mücadele eden Gümüşhanespor’un kendi sahasında oynadığı Oyak Renaultspor galibiyeti yüzleri güldürdü.

Oyak Renaultspor galibiyetinden sonra açıklama yapan Gümüşhanespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, “Bu hafta oynadığımız maçta girdiğimiz pozisyonları değerlendirdik. İlk golde şans faktörü vardı. Bizim ikinci golü bulmamız için bizi rahatlattı. İlk devrenin sonunda yediğimiz kırmızı kart, oyunumuzu ister istemez biraz bozdu. Ve çok erken yediğimiz bir gol oldu. Şunu söylemek gerekir ki ilk yarı çok güzel bir oyun sergiledik. Önde olmamızın rehaveti içerisindeydik. İkinci devre sahaya kırmızı kartla eksik çıktık. İkinci devre şans faktörü bizdeydi. Rakibin iki topu direkten döndü. Bunlar gol olsaydı, istediğimiz sonuçla ayrılamayabilirdik. İlk devre Gümüşhanespor vardı, ikinci devre bizim şans faktörümüz vardı. “ dedi.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz hafta Gümüşhanespor’un deplasmanda Keçiörengücü’ne 1-0 yenilgisinin üzüntüsünü üzerinden attığını belirten İncedal, “Sporda her zaman istediğiniz sonuçlar elde edemiyorsunuz. Keçiörengücü yenilgisi ardından sıkı bir çalışma temposuna girerek Oyak Renaultspor karşısına moralli bir şekilde çıktı. Hedeflediğimiz 3 puanı en güzel şekilde kazandık. Oyuncularımı göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz