Spor Toto 3.lig

Altınordu’nun gol kralı unvanlı santrforu Coşkun Yılmaz, İzmir’de yeni takımıyla ilk idmanına çıkarken, gollerine kaldığı...

Altınordu’nun gol kralı unvanlı santrforu Coşkun Yılmaz, İzmir’de yeni takımıyla ilk idmanına çıkarken, gollerine kaldığı yerden devam edeceğini açıkladı.

Bugüne kadar 2.Lig ve 3. Lig’de toplam 87 kez gol sevinci yaşayan, son dört sezonda 3 kez krallık tacını takan Çoşkun Yılmaz, bu sezon hem Altınordu’nun şampiyon olmasını, hem de atacağı gollerle 100 gol barajına ulaşmayı hedeflediğini söyledi.

“Altınordu’nun şu andaki yeri PTT 1.Lig’dir” vurgusu yapan Coşkun Yılmaz, “Yıllardır 2.Lig seviyesinde zirveye oynayan takımlarda forma giyiyorum. Altınordu’dan ilk teklif geldiğinde İzmir’e gelmeyi düşünmemiştim. Ancak burada tesisleri, kulüp organizasyonunu, planlı-programlı yapıyı görünce fikrim bir anda değişti. Altınordu, PTT 1.Lig ayarında bir kulüp. Adının 3.Lig’de olması önemli değil. Hedefimiz, bu kulübü sistemli bir çalışmayla hak ettiği noktaya çıkarmak.”

Reklam
Reklam

Altınordu’nun özkaynak projesi gibi çok önemli ve farklı bir misyonla yola çıktığına da vurgu yapan oyuncu, “Bir beden eğitimi öğretmeni olarak özellikle bundan çok etkilendim. Evliyim, 3,5 yaşında bir çocuğum var ve çocuk yetiştirmenin ne kadar özen gerektiren bir iş olduğunu çok iyi biliyorum. Sistemin başarıya ulaşması bana göre sadece Altınordu için değil, Türk futbolunun geleceği açısından da devrim niteliğinde olacaktır” dedi.

Ligde ikinci yarının bir hayli zorlu geçeceğini de sözlerine ekleyen Coşkun Yılmaz, “Devreyi ikinci sırada bitirerek şampiyonluk yolunda ilk aşamayı sorunsuz geçtik. Fakat, ikinci yarı bambaşka bir atmosferde oynanacak. Futbol yaşamın zirvedeki takımlarda geçtiği için şampiyonluk mücadelesinin ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum. Bir futbol takımı şampiyon olmaz, onu taraftarı şehri, sevenleri zirveye çıkarır” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: