Spor Toto, Marka Değerini Koruyor

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Spor Toto'nun marka değerinin düşmediğini belirterek, "Öncelikle Spor Toto'nun...

Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Kasapoğlu, Spor Toto'nun marka değerinin düşmediğini belirterek, "Öncelikle Spor Toto'nun gelirlerini değerlendirdiğimizde bir artış söz konusu" dedi.

Cumhuriyet tarihinin en önemli özelleştirmelerinin yaşandığı Türkiye'de, Türk futbolunun en büyük sponsoru Spor Toto'nun özelleştirilmesi gündemde. Spor Toto Teşkilat Başkanı Kasapoğlu, "Özelleştirme konusu şu anda paylaşılma noktasında değil. Çalışmalar devam ediyor. Süreç ve teknik konular zamanı geldiğinde paylaşılacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sporda yaşanan şiddet olaylarının ardından Spor Toto'nun marka değerinin düşmediğini vurgulayan Kasapoğlu, "Öncelikle Spor Toto'nun gelirlerini değerlendirdiğimizde bir artış söz konusu. Artışı ve marka değerini paralel olarak değerlendirdiğimizde bir düşüş söz konusu değil" dedi.

Kasapoğlu, Türk sporuna olan katkılarının artarak devam ettiğini ifade ederek, 2004 yılından itibaren İddaa'nın devreye girmesiyle Türk sporuna 1,5 milyar lira aktardıklarını kaydetti. Bunun dışında Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yıllık 25 milyon dolar sponsorluk payı ödediklerini söyleyen Kasapoğlu, tesis noktasında ve bireysel anlamda desteklerinin sürdüğünü dile getirdi.

"SPORU DESTEKLEYECEĞİZ, ŞİDDETİ KINAYACAĞIZ"

"Spor Toto var olduğu sürece Türk sporunu tüm içtenliğiyle destekler" diye konuşan Kasapoğlu, "Futbol dışında, basketbol, voleybol ve hentbola ciddi desteklerimiz var. Biz sporu ve sporcuyu destekleyeceğiz fakat şiddeti de kınayacağız. Şiddetin karşısındayız. Özellikle yaşanan son elim hadise hepimizi derinden yaraladı. Bu olayda yaralanan kardeşimizi rahmetle anıyor, ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Gerek spor camiası gerek medya olarak bu konuda ciddi bir duruş sergilememiz gerekiyor. Şiddete tahammülümüz yok, şiddeti kınıyoruz, karşısındayız" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Kasapoğlu, şiddet konusunda sorumluluğun bütün topluma ait olduğunu belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 şampiyonluk kupasının ligde oynanacak Galatasaray-Trabzonspor maçında verileceğini dile getiren Kasapoğlu, kupanın çalınması ihtimaline karşı her türlü güvenlik önleminin alındığını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: