Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Kayserispor-Gaziantepspor maçının ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Kayserispor-Gaziantepspor maçının ilk yarısı, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Karşılaşma öncesi Hakkari'nin Ortaklar köyü kırsalında terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu.

  1. dakikada kaleci Mahmut'un takım arkadaşlarına göndermek istediği topa Cleyton ayak koydu. Bu futbolcuya çarpan meşin yuvarlak, direğin yanından auta çıktı.

  2. dakikada Sefa'nın pasında ceza yayı üzerinde Ömer Bayram'ın şutunda top, yandan auta gitti.

  3. dakikada Riveros'un ceza alanında ortasında, Abdullah'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalecide kaldı.

  4. dakikada Riveros'un ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Sefa, topu Mahmut'un üzerine vurdu.

  5. dakikada Sefa'nın sağ kanattan ortasında Eren topa dokundu. Kaleci Mahmut, çizgi üzerinde iki hamlede topu kontrol ederek gole izin vermedi.

  6. dakikada Bobo'nun pasında ceza alanına giren Sefa, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0

    Maçın ilk yarısı Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

    Muhabir: Sercan Küçükşahin / Mustafa Yıldız

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: