Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor'u 2-0 yendi.

Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor, Medical Park Antalyaspor'u 2-0 yendi.

  1. dakikada soldan son çizgiye inen Henriqe topu Alanzinho'ya çıkardı. Bu futbolcu yakın mesafeden sert bir şutla topu üsten auta göndererek önemli bir pozisyonu değerlendiremedi.

  2. dakikada ceza yayı yakınlarında Cech'in kaptırdığı topa Isaac sert vurdu ancak meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

  3. dakikada Diarra'nın sağdan ortasında ceza alanı içinde iyi yükselen Ömer'in kafa şutunda, kaleci Onur tehlikeyi önledi.

  4. dakikada ceza alanı son çizgisinde Aykut'un geriye çıkardığı topu yakın mesafeden Alanzinho kötü bir vuruşla auta gönderdi.

  5. dakikada Trabzonspor, ilk golü atan Volkan'ın yerine oyuna giren Yasin'in golüyle farkı 2'ye çıkardı. Bu dakikada Henrique'nin pasında savunmaya çarpan topu yakın mesafede önünde bulan Yasin, meşin yuvarlağı kaleci Hakan'ın kolunan altından filelere gönderdi: 2-0

    90+1. dakikada ceza alanına doğru hareketlenen Alanzinho'nun şutunda top kaleci Hakan'da kaldı.

    Karşılaşma Trabzonspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

    Muhabir: Selçuk Kılıç

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: