Spor Tutkunu Kadınlardan Sahilde Cimnastik Keyfi

Güzelbahçe Belediyesi Spor Okulları'nda kursa devam eden kadınlar, havaların ısınmasıyla birlikte kendilerini dışarı attı, önce...

Güzelbahçe Belediyesi Spor Okulları'nda kursa devam eden kadınlar, havaların ısınmasıyla birlikte kendilerini dışarı attı, önce yürüyüş, ardından aerobik ve cimnastik yapıyor.

Güzelbahçe Belediyesi'nin Spor Okulları'nda cimnastik, plates, aerobik ve yoga kurslarına devam eden kadınlar, haftanın belirli günlerinde Güzelbahçe sahilinde önce yürüyor sonra Ahmet Piriştina Rekreasyon Alanı'nda aerobik ve jimnastik sporu yapıyor.

Kadınlar, havaların ısınmasıyla birlikte spor salonundan dışarı çıkmaya başladıklarını belirterek, “Bahar yaz aylarında artık sporumuzu çimler üzerinde, deniz kenarında yapacağız” diyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz