Spor'a destek ödüllendirildi

Milli Hakem ve ER- SA Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Özcan destek için teşekkür etti.

Marmara Yayın Grubu’na bağlı yayın organlarının spora vermiş olduğu önemden dolayı yayın grubumuzun Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Altan’a Milli Hakem ve ER- SA Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Özcan tarafından spor salonunda bir plaket takdim edildi.

Karate Federasyonu yetkilileri ve sporcu ailelerinin birlikte katıldığı ödül töreninde konuşan Özcan, Marmara Yayın Grubu yetkililerine başta Karate olmak üzere diğer spor dallarına göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Marmara Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Altan İse konuşmasında yerelde farklı bir yayıncılık anlayışı ortaya koymaya çalıştıklarını kaydederek, kendilerini bu ödüle layık gören Milli Hakem ve ER-SA Spor Kulübü Başkanı Erdem Özcan’a ve yönetimine teşekkür etti. Ödül törenine Karate Federasyonu Uluslararası Hakem ve Antrenörü Erdem Özcan, Karate Federasyonu Uluslararası Hakem ve Antrenörü İbrahim Handemir, Karate Federasyonu Bölge Hakem ve Antrenörü Erdal Özcan, Karate Federasyonu Bölge Hakem ve Antrenörü Adem Kaya iştirak etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz