Sporcu Kamp Merkezi'nden 15 bin kişi yararlandı

Nevşehir'de Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nden yılın ilk...

Nevşehir'de Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nden yılın ilk 11 aylık bölümünde 15 bin sporcu ve vatandaş yararlandı.
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, 2011 yılının Ocak ayından itibaren Temmuz ayı sonuna kadar Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nden sivil vatandaş, sporcu olmak üzere toplam 15 bin dolayında kişi yararlandı.
Geçen yılın ilk 7 aylık bölümüne nazaran yüzde 30 dolayında daha fazla kişi ağırlayan merkezden sporcular günlük 15 TL'den, sivil vatandaşlar ise 20 TL'den yararlanabiliyor.
3 yıldızlı otel konforundaki Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde sauna, oyun salonu, restaurant ve toplantı salonu gibi sosyal üniteler yer alıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz