Sporculardan Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

Oltu İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Taekwondo sporcuları 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle Oltu İlçe Emniyet...

Oltu İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Taekwondo sporcuları 10 Nisan Polis Bayramı nedeniyle Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek emniyet çalışanlarının polis haftasını kutladılar.

İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt’u makamında ziyaret eden sporcular ve antrenörleri Sıtkı Toksoy, polise yaptıkları fedakar hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

İlçe Emniyet Müdürü Cenk Bozkurt, sporcuların ziyaretinden dolayı son derece memnun kaldıklarını belirterek, “Hepsi birbirinden pırıl pırıl gençlerimiz. Ülkemiz bu tür gençlere ihtiyacı var. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Antrenör Sıtkı Toksoy, ise 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında böyle bir nezaket ziyaretinde bulunmadıklarını dile getirdi.

Emniyet Müdürü Bozkurt sporcularla bir süre sohbet ederek kendilerine çeşitli ikramlarda bulundu. Bozkurt polis olmak isteyen sporculara da tavsiyelerde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: