Sporsever istedi Belediye yaptı

Kdz Ereğli 2 futbol sahasının 1'i Beyçayırı Stadı’nın tribün üstü kapatma ve koltuk düzenleme işini Kdz Ereğli Belediyesi yapacak.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Belediye olarak spora yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, Beyçayır Stadı’nın tribün üstü kapatma ve koltuk düzenleme çalışmalarını da Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin üstlendiğini belirterek şunları söyledi:

TÜM SPORSEVERLERE HAYIRLI OLSUN İhale bedeli 146 bin lira civarında olan çalışmanın 13 Mayıs tarihinde başlatıldığını ve çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlandığını kaydeden Başkan Posbıyık; “İlk etapta karşı taraftaki tribünün ardından eski tribünün çelik konstrüksiyon işleri ve ardından kaplama işleri yapıldı. Bununla da kalmadık ve her iki tribününü de koltuklarını biz aldık ve montaj çalışmaları Ereğli Belediyesi tarafından yürütülüyor. Yağmur ve karda zor şartlar altında maçları izlemeye gelen sporseverler büyük sıkıntı yaşıyordu. Yaptığımız çalışma ile birlikte bu sıkıntı ortadan kaldırıldı. Devletin asli görevi olmasına rağmen belediye olarak bu çalışmayı biz yaptık. Tüm sporseverlere hayırlı olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz