Sportbild: Juventus, Trochowski'nin peşinde

Alman Sportbild dergisi, İtalyan takımı Juventus'un, Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'da oynayan Alman Milli Takımı oyuncusu Piotr Trochowski'nin peşinde olduğunu yazdı.

İtalyan takımının, bu sezon kariyerini noktalayacak olan Çek oyuncu Pavel Nedved'in yerine bir oyuncu aradığı, bunun için de Bundesliga'dan Werder Bremen'in oyuncusu Diego ve Trochowski'yi izlediği ifade edilen haberde, Werder Bremen'in Diego için en az 20 milyon Avro transfer ücreti talep ettiği, Juventus'un Diego'ya alternatif olarak Trochowski'yi istediği kaydedildi.Haberde, Juventus'un spor direktörü Alessi Secco dergiye yaptığı açıklamada, Trochowski'nin çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

İzlendiğini bildiğini, ancak bu konuda açıklama yapmak istemediğini ifade eden Trochowski, şu an Hamburg'a konsantre olduğunu, gelecek 6 hafta içinde 3 şampiyonluk alabileceklerini ifade etti.

Almanya Kupası, lig şampiyonluğu ve UEFA Kupası'nda yarışta bulunan Hamburg'un menajeri Dietmar Beiersdorfer de, Trochowski için resmi bir teklif almadıklarını ve oyuncunun kendileriyle sözleşmesi bulunduğunu söyledi.

UEFA Kupası'nda Galatasaray'ı eleyen Hamburg'un teknik direktörü Martin Jol, Trochowski'yi överek, topa çok iyi hakim olduğunu, ancak daha fazla gol tehlikesi yaratması gerektiğini, bu yönde çalışacaklarını belirtti.

Haberde, Trochowski'nin her maçta 10 kilometre koştuğu, bu sezon Hamburg için yaptığı 35 karşılaşmada 14 asist yaptığı ifade edildi.

AA