Sportif Direktör Ünal Karaman: Tolga'nın Ayrılması Gündemimizde Yok

Trabzonspor'un Sportif Direktörü Ünal Karaman, Beşiktaş'ın kapısından dönen kaleci Tolga'nın takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı....

Trabzonspor'un Sportif Direktörü Ünal Karaman, Beşiktaş'ın kapısından dönen kaleci Tolga'nın takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. Karaman, "Tolga'nın ayrılması gündemimizde yok." dedi.

Beşiktaş'ın transfer listesindeki Tolga Zengin Trabzonspor'da kalıyor. Açıklama bordo - mavili takımın sportif direktörü Ünal Karaman'dan geldi. NTVSpor Radyo'ya konuşan Karaman, deneyimli kalecinin ayrılması gibi bir durumun şu an gündemlerinde olmadığını söyledi.

Karaman takım kaptanlığının Tolga'dan alınarak Onur Kıvrak’a verileceği yolundaki haberlerin gerçeği yansıtmadığını da dile getirdi. Karaman kamp çalışmalarına geç katılan Zokora'ya da ceza verileceğini söyledi. Ünal Karaman son olarak, transfer çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerine de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: