Sporting Lisbon Fenerbahçe maçı canlı izle: Şifresiz veren kanallar için tıklayın

Sporting Lisbon ile Fenerbahçe maçı bu akşam DSmart ekranlarında canlı yayınlanacak. Yurtdışında yaşayan izleyicilerimiz için maçı şifresiz veren kanalları bir araya getirdik. Fenerbahçe ilk ciddi hazırlık maçını Sporting Lisbon karşısında gerçekleştirecek. İşte Sporting Lisbon Fenerbahçe maçı canlı izlemek için şifresiz kanalların listesi ve maçla ilgili detaylar...

Yurtdışında yaşayıp Sporting Lisbon Fenerbahçe maçının şifresiz yayınını arıyorsanız,aşağıdaki listeden yasal şifresiz kanalları bulabilirsiniz.Sporting Lizbon- Fenerbahçe maçı Sarı-Lacivertliler'in yeni sezon öncesi ikinci hazırlık ve ciddi sınavlarından bir tanesi. Yeni sezona Aykut Kocaman yönetiminde, Topuk Yaylası'nda tamamladıktan sonra İsviçre'ye geçen Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Portekizli Sporting Lizbon ile bu akşam karşılaşıyor. Sarı-lacivertli takım ilk hazırlık maçında Romanya'nın Juventus Bükreş takımı ile karşılaşmış ve Bükreş'e 3-2 mağlup olmuştu.

Reklam
Reklam

Bu akşam oynanacak olan Sporting Lisbon Fenerbahçe karşılaşması saat 21.30'da başlayacak ve D SMART'ın Smart Sport kanalından canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca eğer yurtdışında yaşayıp da maçı takip etmek için aşağıdaki bağlantımızı kullanabilirsiniz.


SPORTING LISBON FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE - ŞİFRESİZ KANALLARIN LİSTESİ

Şifresiz kanallar

Bu bağlantımızı kullanarak maçı yasal olarak yayınlayan şifresiz kanalları bulabilirsiniz. Lisbon Fenerbahçe karşılaşması, ayrıca yurtdışı taraftarların da dikkatini çekiyor. Zira; maçı Japon bir kanal da şifresiz canlı yayınlayacak.

Juventus Bükreş maçında takımının 2 golünü atarak yıldızlaşan ancak daha sonra sakatlığı nedeniyle riske edilmeyen ve karşılaşmadan çıkan Mehmet Ekici'nin bu maçta oynayıp oynamayacağı bilinmiyor. Valbueana'nın 11'de sahaya çıkması bekleniyor ve bunun yanısıra Nabir Dirar'ın ise sonradan oyuna dahil olması muhtemel.

Sakatlıkları bulunan Jose Fernandao, Mehmet Ekici ve Salih Uçan takımından ayrı çalıştı. Fernandao için özel bir antrenman programı uygulandı ve kolu daha önce kırılan futbolcu, antrenman boyunca omuz ve kolu kapatan özel bir korumalık kullandı.
Antrenman öncesi Aykut Kocaman, sahanın ortasında futbolcuları toplayıp, kısa bir konuşma yaptı. Antrenmanı 50 kadar sarı-lacivertli taraftar da izledi.

Reklam
Reklam

Fenerbahçe'nin hazırlık maçları

8 Temmuz 2017 Fenerbahçe - CS Juventus Bükreş
12 Temmuz 2017 Fenerbahçe - Sporting Lizbon (21.30)
15 Temmuz 2017 Fenerbahçe - Marsilya
17 Temmuz 2017 Fenerbahçe - Athletic Bilbao
19 Temmuz 2017 Fenerbahçe - Monaco