Sri Lanka Büyükelçisi Wijeratne’den Ziyaret

Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratne, Malatya Belediyesi Kültür Anonim Şirketi Genel Müdürü Murat...

Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratne, Malatya Belediyesi Kültür Anonim Şirketi Genel Müdürü Murat Nalçacı’yı ziyaret etti.

Nalçacı ile bir süre görüşen Wijeratne, Malatya'nın kültürel açıdan çok önemli çalışmalarının olduğunu belirterek, “Malatya’nın kültürel tanıtımı ile ilgili kısa bir araştırma yaptık. Birkaç yıl içinde Malatya çok büyük tanıtım organizasyonları yapılıyor. Biz de bu vesile ile Malatya’ya gelerek Sayın Nalçacı’yı ziyaret etmek istedik. Özellikle Kayısı Festivali konusunda geniş bir bilgi almak istiyoruz. Bizleri güler yüzle karşılayan Sayın Nalçacı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Malatya Belediyesi Kültür Anonim Şirketi Genel Müdürü Murat Nalçacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratne’yi ağırlamaktan onur duyduk. 3 ile 7 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapacağımız Kayısı Festivali ile ilgili görüş alış-verişinde bulunuyoruz. Yapılacak etkinlikler ile ilgili gerekli çalışmalarımızı tamamlamış durumdayız” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonrası Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Bharathi Davina Wijeratne, Malatya Belediyesi Kültür Anonim Şirketi Genel Müdürü Murat Nalçacı ile birlikte esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretinde ilgisini çeken yünlerden kendisine yastık yaptıran Wijeratne, Malatya’nın çok güzel ve renkli bir şehir olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: