Stad'da hazır seyirci'de

Temsilcimiz Elazığspor, Spor-Toto Süper Lig'de ilk kez yarın kendi saha ve seyircisi önüne çıkacak

Temsilcimiz S.B Elazığspor, stad'daki çalışmaların tamamlanmasıyla, ligin 7. haftasında ağırlayacağı Akhisar Belediyespor maçıyla, taratfatıyla bu sezon ilk kez buluşacak.

Sanica Boru Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, yaptığı açıklamada, seyircisiyle bütünleştiğinde başarılı olacağına inandıkları bir takımlarının olduğunu söyledi.

Taraftarlarını arkalarına aldıktan sonra kazanamayacakları hiçbir maç olmadığını savunan Öztürk, ''Her başkanın, teknik adamın ve futbolcunun keyif aldığı şey, seyircisiyle birlikte futbol oynamaktır'' dedi.

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig'in 5 şampiyonundan 4'üyle maç yaptıklarını ve buradan 2 puan çıkardıklarını anımsatan Öztürk, saha ve seyirci avantajları olmaması, maçlarda verilen ters kararlara rağmen puan tablosunda alt sırada olmalarının aslında yanıltıcı olduğunu ileri sürdü.

Öztürk, kendi sahalarında oynamaya başlamanın da etkisiyle en kısa zamanda alt sıralardan kurtulacaklarına ve puan tablosunda hak ettikleri yeri alacaklarına inandığını dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu; Spor Toto Süper Lig 7 hafta maç programına göre Sanice Boru Elazığspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşılaşması 6 Ekim saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanacağını duyurdu.

Bu sezon Süper Lig'de 7. haftada ilk kez taraftarlarının önüne çıkacak bordo-beyazlı takım, stadı bakımda olduğu için ev sahibi olduğu ligin 1. haftasında Fenerbahçe ve 3. haftasında Kasımpaşa'yı İzmir Atatürk Stadyumu'nda, ligin 5. haftasında Bursaspor'u Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk etmek zorunda kalmıştı. Gakkoşlar Fenerbahçe ile Bursaspor maçlarında rakipleri ile 1-1 berabere kalmış, Kasımpaşa'ya 3-0 yenilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: