Stadyumda Son Tango

Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamış diye bir söz vardır. Tıpkı bugünlerin Elazığ’ını anlatıyor.

Delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkartamamış diye bir söz vardır.

Tıpkı bugünlerin Elazığ’ını anlatıyor.

Hiç ortada yokken Başbakan geldiği Elazığ’da ortaya bir laf attı ve size stadyum yaptıracağım dedi.

Aradan aylar geçti kırklarca kişi başbakanın bu lafı neden ortaya attığını bir türlü çözemedi.

Elazığ’da bu konuyla ilgili onlarca muhatap varken Başbakanın neden böyle bir müjde verdiğini ben de anlayamayanlardanım.

Çünkü daha önce bu işin en önemli ismi olan Gençlik ve Spor Bakanı Elazığ’a gelmiş, gezmiş ve bir dizi incelemelerde bulunduktan sonra Elazığ’a stadyum yapılmayacağı gibi davranmıştı.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde de Elazığspor Genel Müdürü tarafından söylendiği iddia edilen haberlerde de Elazığ’a stadyum yapılmayacağı topluma aktarılmıştı.

Sonra Elazığspor kulübü bu haberi yalanlamış olsa da Elazığlılar stadyumun yapılması için seslerini yükseltmeye başladılar.

Geçtiğimiz günlerde HAZARSAM’ın Başkanı Bilal Hocam, kahvaltılı bir toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi ve ilk tepkisini Duran Adam modeliyle gösterdi.

Sonra sosyal medyada insanlar organize oldular ve adeta ille de stadyum diyerek sosyal medyayı salladılar.

Elazığ’ın bir çok eksiği ve onlarca sıkıntısı varken yeni bir stadyuma ihtiyaç var mı yok mu konusunda bir yorum yapmak istemesem de olayların gelişimine baktığımızda muhatapları tarafından sergilenen tavırlar hakkında bazı yorumlarda bulunmam gerektiğine inanıyorum.

Mesela Elazığ Belediyesi ile Elazığspor Kulübünün tavırları gibi…

Bilal Hocam kahvaltılı basın toplantısında; stadyum konusunda imza kampanyası düzenlemek için müracaat ettiklerini ve müracaatlarına Belediye Başkanı tarafından sözlü olarak red cevabı verildiğini söylemişti.

Reklam
Reklam

Elazığ Belediyesi imza kampanyası için bir stand açma durumuna niye böyle karşı çıkar anlayamadım. Stadyumun Elazığ’a yapılması için esas çabayı kendilerinin göstermesi gerekirken, başkalarının çabasının önüne engel koymaları bence çok mantıksız bir durum.

İkincisi ise Elazığspor kulübünün sessiz tavırları.

Bunlar da stadyumun yapılması için en çok gayret sarf edenlerden biri olmalı diyorum ama bunların da sessizliği ve bu kadar tepkilerden sonra sadece kendi müdürlerinin açıklamalarını yalanlamaları dışında bir icraatlarının olmaması çok ilginç geliyor bana.

Milletvekillerimize gelince onlar zaten her konuda olduğu gibi davranıyorlar.

Bu tür davranışları alışkanlık haline geldi. Bir şey deseniz en az elli tane kılıf uydururlar belki ama icraata gelince ortada ne yazık ki hiçbir şey yok.

Stadyum konusunda ne olur derseniz, her şey ortada derim. Son günlerde mahalli televizyonlarımızdan biri tarafından sosyal medyada paylaşılan derleme haber görüntülerini sizler de izlemişsinizdir.

Bu haber görüntülerinde hem Spor Bakanının hem de Başbakanın kendi ağızlarından Stadyum yapılacak sözü belgelenmiş.

Reklam
Reklam

Buna rağmen milletvekillerimizin bir çaba göstermemesini ben sadece şehre olan ilgisizliklerine ve yatırımlara karşı beceriksizliklerine bağlıyorum.

Başka açıklaması var mıdır bilmiyorum ama Stadda Son Tango’nun kahramanları ne yazık ki yine Elazığ Sevdalılarıdır. Hala tepki ve taleplerini yineleyip duruyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz