Stadyumun Karını, El Arabasıyla Taşıdılar-Yoğun Kar Yağışıyla Birlikte Karla Kaplanan PatnosŞehir Stadyumu'nu 15 Kişilik Ekip, Kazma, Kürek Veel Arabası Yardımıyla Temizlemeye Çalışıyor

Yoğun kar yağışıyla birlikte karla kaplanan Patnos Şehir Stadyumu'nu 15 kişilik ekibin, kazma, kürek ve el arabası yardımıyla temizlemesi ilginç

Yoğun kar yağışıyla birlikte karla kaplanan Patnos Şehir Stadyumu'nu 15 kişilik ekibin, kazma, kürek ve el arabası yardımıyla temizlemesi ilginç görüntü oluşturdu.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan yoğun kar yağışıyla birlikte, Bölgesel Amatör Lig'i 1. Grup'ta mücadele eden Patnos Gençlikspor ile Sarıkamış Esnafspor'un karşılaşacağı stadyum karla kaplandı.

Pazar günü yapılacak karşılaşma için Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ile Patnos Gençlik Spor Kulübü'nün desteğiyle 15 kişilik ekip, Patnos Şehir Stadyumu'nda kar temizleme çalışması yapıyor.

Reklam
Reklam

Stadyum için kar küreme makinesi olmadığı için kazma, kürek ve el arabası yardımıyla kar temizleme çalışması yapan ekipler, stadyumda üç gündür karla mücadele çalışmasını sürdürüyor.

Patnos Gençlik Spor Kulübü Başkanı Erdinç Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu hafta kendi sahalarında Sarıkamış Esnafspor ile karşılaşacaklarını belirterek, güzel bir maç olmasını temenni etti.

Kentte etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle stadyumun karla kaplandığını belirten Özdemir, "Stadyumu bu haftaki maça yetiştirebilmek için var gücümüzü ortaya koyduk. Üç gündür yaklaşık 15 kişilik ekiple sahada kar temizleme çalışmalarını sürdürüyoruz" dedi.

İnsan gücüyle kar temizleme çalışması yaptıklarını anlatan Özdemir, "Stadyumda yoğun bir çalışma yürütüyoruz. İleri ki zamanlarda saha buz tutarsa çalışmalar daha zorlaşır. Bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Muhabir: İdris Emre Savman / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: