Stajer Öğrencilere Başarı Ve Motivasyon Eğitimi

Personelinin bilgi, beceri ve halkla iletişimini en üst düzeye çıkarma amacıyla kurum içi seminerler düzenleyen...

Personelinin bilgi, beceri ve halkla iletişimini en üst düzeye çıkarma amacıyla kurum içi seminerler düzenleyen Tuzla Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, belediyede staj yapan öğrencilerin de staj sürelerinde gelişimine yönelik seminerler düzenlemeye devam ediyor.

Tuzla Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından belediyede staj yapan öğrencilere yönelik yapılan seminerin ilkini Sıtkı Aslanhan verdi. “Başarı ve Motivasyon” konusu üzerinde gerçekleşen seminerde öğrenciler bol bol not tuttu. Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde yapılan seminerin sonunda stajer öğrenciler, Eğitimci Sıtkı Aslanhan’a çiçek takdiminde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz