Standard Profilden En İyi Slogana Ödül

Standard Profil İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği ISG slogan yarışması sonuçlandı. Murat...

Standard Profil İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği ISG slogan yarışması sonuçlandı. Murat Turhan tarafından verilen “Yarınlar bugün güvenli çalışmamızın ödülüdür” sloganı birinci seçildi.

Düzce'de 1978'den bu yana otomotiv sızdırmazlık profili üretimi alanında faaliyet gösteren Standard Profil tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Hafta dolayısıyla fabrika çalışanları en anlamlı kampanyayı düzenleyerek tek kaynağı insan olan kan bağışında bulundular. 187 ünite kan bağışı yapıldı. Yine hafta dolayısıyla çalışanlar arasında İş Sağlığı ve Güvenliği başlığı ile slogan yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışma sonucunda Murat Turhan isimli çalışanın verdiği “Yarınlar bugün güvenli çalışmamızın ödülüdür” sloganı birinci seçildi. Slogan yarışması için düzenlenen törende konuşan Fabrika Müdürü Kenan Aydoğdu, “Sizlerin güvenli bir ortamda çalışması bizler için çok önemli. Aldığınız eğitimler de bunun birer parçası” dedi.

Reklam
Reklam

Kenan Aydoğdu, çalışanların kişisel koruyucu ekipmanlarını mutlaka kullanması gerektiğini söyledi. Konuşmanın ardından Murat Turhan’a hediye çeki verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: