Standartların üstüne çıkmak isteyenlerin akıllı telefonu

Excon marka ERA K5 model android akıllı telefon teknoloji pazarındaki yerini aldı.

Fiyat performansı göz önüne alındığında, üst segment fiyatı olan telefonlara göre cazip satış fiyatı ile şimdiden rakip olan Era K5, kullanım kolaylığı ve kendi fiyat kategorisindeki telefonlarda olmayan artı özellikleri ile fark yaratıyor.

Excon’un yeni modeli olan Era K5 akıllı telefon gerçek 8 çekirdekli, 1,7 GHZ’lik işlemci, 5 inç HD IPS ekran, 1280*720 ekran çözünürlüğü, 5 MP ön ve 13 MP AF flaşlı arka kamera özelliği, 1 GB RAM ve 16 GB dahili hafızası bulunan telefon Micro SD kart ile 64 GB kadar artırılabilir hafızaya sahip. Ergonomik dizaynı sayesinde, avuç içine mükemmel elverişli olmasının yanında çift sim kart girişiyle kolaylık sağlayan Era K5, sadece 125 gr ağırlığında…

Reklam
Reklam

Excon Era K5'i rakiplerinden ayıran bir diğer özellik ise “parmak izi okuyucu” ile donatılmış olması. Bu sayede cihazınızı şifreleyerek yabancıların kullanımını engelleyebilir, tek bir dokunuşla da şifrenizi açmış olabiliyorsunuz.

Uykuda bile komut alamaya hazır olan Era K5; akıllı işaretleyici özelliği ile bekleme modundayken ekran üzerindeki hareketlerinizi algılayarak doğrudan tanımladığınız özelliğe girişinizi sağlıyor. İstediğiniz uygulamaya girmek içinse ekran kapalı konumdayken bile tanımladığınız şekli çizmeniz yeterli oluyor.

Dahili Hafıza: 16GB

Bellek: 1GB

İşlemci: Cortex A7 1.7 GHz OctaCore

Ekran Çözünürlüğü: 1280x720

Ekran Tipi: IPS

Wi-Fi: Var

Bluetooth: Var

GPS: Var

Micro SD Desteği: 64GB

Kamera: 13MP/5MP

Parmak İzi Okuyucu: Var