Stb’den Başkan Dişli’ye Ziyaret

Şubat ayında yapılan seçimle göreve gelen Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete...

Şubat ayında yapılan seçimle göreve gelen Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete ve yönetim kurulu üyeleri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

STB Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile birlikte Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret ederek yeni yönetimi tanıttı. Başkan Dişli, yeni yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İnşallah yönetiminize iyi hizmetler yapmak nasip olur. Hepinizi tebrik ediyor başarı diliyorum” dedi.

Reklam
Reklam

STB Başkanı Mete, “Bizden önceki yönetim de iyiydi memnunduk. Ama değişim oluyor” dedi. Taksim’deki Gezi Parkı olaylarına da değinen STB Yönetimi, halkın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a güvendiğini belirterek, bu kadar olaylar olmasına karşın ekonomide değişim yaşanmadığını bunun sebebinin de artık ülke ekonomisinin çok güçlü olmasından kaynaklandığını ifade ettiler.

STB yönetimi, gittikleri ülkelerde Gezi Parkı olaylarının televizyonlarda canlı yayınlandığını gördüklerini ifade ederek, bu durumun ülkemizin gelişmesini istemeyenleri mutlu ettiğini söyledi. Bu konuda çok sağduyulu hareket etmek gerektiğini belirten Başkan Süleyman Dişli, “Bir ağaç meselesinin ülkeye maddi manevi zararı oldu. Şükür ki, ülkenin güçlü iktidarıyla ekonomide sorun yaşamadık. Bu güven mitinglerde ortaya çıktı. Ülkemiz çok büyük mesafeler aldı. Bu günlere gelmemiz için Başbakanımız büyük emek verdi. Bundan tabi ki, rahatsız olan çevreler ve ülkeler olacaktır. Bizim büyümemize bu ülkelerin, alkış tutacak hali yok. Millet olarak hep beraber birlik olup sağduyulu davranmalıyız” dedi.

Reklam
Reklam

Şap Hastalığı çıktığı alanda 10 kilometreye kadar hayvan hareketinin yasak olduğunu belirten STB Yönetim Kurulu Başkanı Mete, “Önceden bu alan 3 kilometreydi. Hayvan pazarını çok etkilemiyordu. Ama 10 kilometreye çıkması hayvan pazarının kapatılmasına sebep oldu. Bizim talebimiz Sakarya’da bir kamuoyu oluşturarak bu alanı tekrar 3 kilometreye düşürmek” dedi.

Başkan Dişli de, “İşin beyin takımı sizlersiniz. Siz öneri sunacaksınız, bizde yapabileceklerimizi yapmaya çalışacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz