Stb’nin Yeni Yönetimi Vali Büyük’ü Ziyaret Etti

Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkan Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Yönetim Kurulu...

Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkan Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Erkan, Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Yılmaz, Mustafa Genç, Mustafa Çoroğlu ve Genel Sekreter Yiğit Ateş Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete Vali Mustafa Büyük’e yönetim kurulu olarak yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler sundu.

Vali Mustafa Büyük ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek STB yönetimine görevlerinde başarılar dileyerek “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Vali Büyük, başarılı projelere imza atan Sakarya Ticaret Borsası’nın yeni yönetiminin hizmet bayrağını en iyi şekilde taşıyacağını belirterek, “Borsanın tarım ve hayvancılık konusunda yapacağı yatırımlarla kent ve ülke tarımı için hayati öneme sahip birçok projeyi de yaşama geçireceğine inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Cevdet Mete Borsa olarak ortak hareket etme kültürü içinde çalışmalarına devam edeceklerini belirterek üye memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Mete, “Sakarya Valiliğinin desteği ile çiftçi, tüccar ve sanayicimiz için hayata geçireceğimiz projelerle bundan sonra da ilimize katkımızı sürdürmeyi amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: